Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 18 13 1 4 40
2 Infjärden2/LIF2/HIF2 2 2 0 0 6
3 IFK Arvidsjaur 2 1 0 1 3
4 Sikfors SK 2 1 0 1 3
5 Alterdalen 2 0 1 1 1
6 MSSK2/PIF3 2 0 0 2 0
7 Storfors AIK3 2 0 0 2 0
8 Alviks IK2 2 0 0 2 0
9 Gammelstads IF 2 0 0 2 0
10 Heden United 2 0 0 2 0

Match

IFK Arvidsjaur

3 - 2
Arvidsjaur IP
18 maj 2019
14:00

Unbyns IF

Referat

Referat: IFK Arvidsjaur - Unbyns IF

Högsommarvärme mötte oss i Arvidsjaur på Lördagen. Arvidsjaur som får räknas till en av favoriterna i årets serie. Vi har många som inte kunde vara med (av olika anledningar), oh åker med en bra med lite liten trupp.
Vi startar med Humlan i mål, Filip, Blurk, Robbs och Patrik i backlinjen. Adde och Simon med Martin framför tar mitten. Tomas, Macke och Tong framåt. Nordan (!), Jimmy och undertecknad utgör personalreserv.
Matchen börjar med arr Arvidsjaur har mycket boll, rullar runt i sin backlinje, men kommer itne till nåt. Vi ligger fint i positioner och stänger dom farliga passningarna. Den som har mest att göra är Patrik eftersom dom dubblar farligt på hans sida.
Humlan gör en fantomräddning tidigt, och det ser ut som vi skall rida ut den första stormen. Men på en hörna där vi inte får bort bollen på bortre så kan dom göra 1-0. Känns lite onödigt, men rättvist sett till bollinnehav. 2-0 kommer där vi ställer en kille offside, men det är en annan som kommer löpande och fri med Humlan gör han inget misstag. Nu känns det jobbigt eftersom det inte gått mer än 30 minuter.
Ur ingenting kan Macke sno bollen, spela till sig själv och vinkla in reduceringen. Nu repar vi mod och har en till bra chans av Tong som deras keeper tippar ut till hörna.
I andra spelar vi bättre och nu är matchen jämn. Vi har några bra lägen där Macke skjuter i magen på deras keeper, samt i ett annat läge inte får loss bollen när han håller på att bli fri.
Vi får en straff efter att Simon blivit nergjord baikfrån nere vid kortlinjen. Straffen sätter Simon! 2-2, coh nu känner vi att vi har poängläge. Dom skapar just ingenting förutom några skott utifrån. Mest för att Blurk städar briljant. På en frispark långt utifrån går dock skottet över Humlan och i mål.
Vi fortsätter att försöka. Adde har ett nästan friläge, men fumlar lite med bollen. Martin likaså. Tyvärr har vi inte nog med fräscha ben att sätta in för att få in en kvittering.

En bra prestation överlag. Humlans räddning i minut 5 ger bra betyg. Patrik visar att om man bara är på rätt sida 50 så hänger man med. Blurk MOTM emd resolut spel. Robbs stabil på alla sätt - kul. Filip går från klarhet till klarhet. Simon, Martin och Adde krigar bra på mitten där dom sätter bra press och vi får ont om tid. Tomas gör ett viktigt arbete på kanten - och bra att han kan följa med. Macke gör ett mål och har bud på fler. Tong rivig som vanlig, men får för lite boll i andra halvlek. Jimmy kommer in och är så när på att göra mål. Mycket fint inhopp. Nordan samma sak. Teknik och bra spelsinne (som i gamla dar).
Totalt sett en match där vi kan vara nöjd med prestationen, men inte med resultatet. Vi tycker att vi skapar minst lika mycket som Arvidsjaur (om inte mer), så även om dom har mer bollinnehav tycker vi nog att en poäng förtjänade vi.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Simon Boqvist 1 1 0 0 0 1
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Tong Kraiwasang 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

fre 2 aug 2019, 19:30 Unbyns IF - IFK Arvidsjaur 3 - 1